top of page

Circadia

DE WETENSCHAP VAN CIRCADIAAN RITMES

De term Circadiaan Ritme zegt je misschien niks, maar van je biologische klok heb je vast wel al gehoord. Dit genetisch bepaalde en dus aangeboren mechanisme regelt allerlei lichamelijke functies met een bepaalde periodiciteit. Niet alleen bij mensen, maar ook bij planten en dieren. Zo heb je bijvoorbeeld jaarlijkse ritmes (vogeltrek of voortplantingsgedrag van veel dieren), maandelijkse ritmes (menstruatiecyclus) en ook de dagelijkse ritmes of Circadiaan Ritmes ('circa dies' betekent 'de hele dag rond' in het Latijn)

CIRCADIAAN RITME EN DE HUID

Onze huid wordt gestuurd door zo'n Circadiaan Ritme. Om het eenvoudig samen te vatten: overdag moet je huid beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en 's nachts gaat ze in herstelmodus. Het is dus belangrijk om jouw huidverzorging hier op aan te passen. De producten van Circadia zijn speciaal ontwikkeld om je huid optimaal te verzorgen volgens de Circadiaan Ritmes. Wil je weten wat het uitgebreide gamma van Circadia kan betekenen voor de biologische klok van jouw huid? Maak dan snel een afspraak!

CIRCADIA FACIALS, ADVANCED PROFESSIONAL SKINCARE

 

Firming peptide facial (anti aging)  60 min , 70 euro

Deze verzorging bestaat uit reiniging , enzymen peeling, gelaatsmassage en het firming peptide masker. Deze is een verstevigend en verstrakkend masker die de laatste technologieën van peptiden , anti oxidanten en huidherstellingswetenschap combineert , wat resulteert in micro circulatie , ontgifting en onmiddellijke versteviging, lift en verstrakking 

 

Caviar Lime & Passionfruit facial (anti aging en hydratatie)  70 min , 75 euro 

Deze verzorging bestaat uit reiniging , enzymen peeling , massage en dubbel enzymenmasker. 

Dit unieke enzymen masker levert een geavanceerde exfoliërende technologie, gebruikmakende van de Lime Pearl Caviar om de huid zacht te verjongen, deze complexe samenstelling geeft een zachte exfoliatie met een sterke ondersteuning van anti oxidanten. 

Deze verzorging werkt anti aging, voedend en hydraterend. 

 

Oxygen RX , anti aging , een echte top behandeling ! 

Een gecontroleerde hoeveelheid zuurstof word gegenereerd in optimale hoeveelheden om de huid maximale voordelen te geven en te helpen om de rood-roze kleur van de huid met een heldere teint te vervangen. Deze behandeling is extreem voedend en voordelig voor alle huidtypes 

  1. De Oxygen RX  : 30 min , 99 euro 

  2. Chocolate & Champagne : 50 min , 115 euro 
     

Samen met de cocoa enzymen peeling word de huid nog beter voorbereid om alle werkstoffen van de behandeling op te nemen. Deze is ontworpen om te voeden , te beschermen, en het natuurlijk herstellend proces te boosten voor elk huidtype

  1. Hydrafacial met Chocolade & champagne behandeling : 1u15 min , 245 euro 
     

Hydrafacial Deluxe Plus behandeling samen met de cocoa enzymenpeeling (deze bereid de huid ideaal voor) in combinatie met de Oxygen RX 

Dit is The Best Of The Best! Geef je hydrafacial die extra meerwaarde. De huid word nog zuiverder, krijgt nog meer zuurstof , geeft nog een betere en heldere teint. 

 

SWICH , dermal rejuvenation system , 60 minuten , 130 euro (anti aging) 

De SWICH , circadia’s kenmerkende behandeling is een uniek alternatief voor chemische peels dat voordelen geeft aan de natuurlijke herstelmechanismen van de huid zonder schade aan te richten. De behandeling geeft een onmiddellijke ondersteuning aan de uitstraling en het gevoel van een verouderde huid. Het verlicht de huid en verminderd pigmentatie. 

Let op , enkel voor 40 plus ! 

 

Express Facial, hydraterend , 45 min , 50 euro 

Deze behandeling bestaat uit reiniging , australian super berry antioxidant masker (= exfolieert, voed , stimuleert hydratatie en verhelderd de huid) en  marshmellow whip hydrating masker. Deze laatste zorgt voor intensieve hydratatie , heeft een kalmerende werking en verbetert de totale gezondheid van de huid. 

 

Triple Berry Brightning Facial ( verhelderend, tegen pigmentatie ) 70 min , 75 euro

Deze verzorging bestaat uit reiniging , raspberry enzymenpeeling , extracties (indien nodig) , serum , massage en australian super berry anti oxidant masker. Deze stimuleert hydratatie en verheldert de huid voor een gezonde en glanzende uitstraling. 

 

Gentleman’s Facial , 60 min , 65 euro 

Deze behandeling bestaat uit reiniging , cocoa enzymen peeling , massage  en Green Tea masker. Deze vlotte mannenfacial gaat de huid diep reinigen en exfoliëren alsook terug de nodige voeding te geven aan de mannenhuid. 

 

Clarifying Facial ( acné ) 60 min , 65 euro 

Deze behandeling bestaat uit reiniging , cocoa enzymenpeeling (exfolieert zacht maar diep genoeg , werkt anti inflammatoire ) , extracties , vitamine C serum (verlichtend , hydraterend en beschermend ) , green tea masker ( dit op klei gebaseerd masker verwijdert onzuiverheden en keratine opbouw, ontgift de huid terwijl het een anti inflammatoire werking heeft en anti oxidanten ondersteuning voorziet. ) 

bottom of page